06 49 02 02 09 linda@solvasupport.nl

hier help ik je graag mee

Webdesign

Als webdesigner breng ik jouw online visie tot leven en zorg ik voor een website die zowel visueel aantrekkelijk is, als technisch perfect werkt. Ik creëer voor jou een  aantrekkelijke, responsief ontwerp, die op alle apparaten goed werken. Daarnaast optimaliseer ik de gebruikerservaring en de laadsnelheid voor betere prestaties en SEO-resultaten. Ook bouw ik webshops en online communities. Een goed ontworpen website trekt klanten aan en zet deze om in betalende klanten.

Website onderhoud

Mijn website-onderhoudsdiensten verzekeren jouw online succes. Ik neem de zorg van technische updates, beveiliging en contentbeheer op me, zodat jij je kunt concentreren op jouw bedrijf. Regelmatige back-ups en beveiligingscontroles zorgen voor dataveiligheid. Ik houd de website actueel met contentupdates en optimalisatie, wat zowel bezoekers als zoekmachines waarderen. Jouw online aanwezigheid blijft betrouwbaar en professioneel. 

Online leeromgeving

Of je nu een nieuwe leeromgeving wilt opzetten of je huidige wilt upgraden, ik ben er om te zorgen voor een geweldige leerervaring voor jouw doelgroep. Ik zorg voor het opbouwen van de infrastructuur, het aanpassen van de online leeromgeving naar jouw huisstijl en het plaatsen van interactieve multimedia-inhoud. Ook zorg ik voor tools voor het bijhouden van de voortgang van jouw studenten.

E-mailmarketing

Met e-mailmarketing en e-mail funnels zorg ik ervoor dat jouw bedrijf kan groeien. Ik ontwikkel doelgerichte e-mailcampagnes en e-mail funnels die betrokkenheid en conversies stimuleren. Van het ontwerpen van aantrekkelijke e-mails tot het creëren van gepersonaliseerde inhoud, mijn focus ligt op het opbouwen van waardevolle relaties met jouw klanten. 

Video

Met mijn hulp bij videobewerking en ondertiteling kun je jouw visuele content naar een hoger niveau tillen. Ik bewerk video’s met aandacht voor detail, zorg voor vloeiende overgangen en voeg professionele ondertitels toe. Dit maakt je video’s toegankelijker en aantrekkelijker voor een breder publiek. Of je nu instructievideo’s, promotiemateriaal of content voor sociale media maakt, ik help je om je boodschap duidelijk over te brengen.

Automatisering

Met mijn hulp kun je bedrijfsprocessen automatiseren, waardoor je bedrijf soepeler draait. Ik kijk naar je huidige werkwijze en zet geautomatiseerde systemen op om taken makkelijker te maken. Dit bespaart tijd en geld en vermindert fouten. Of het nu gaat om klantbeheer of financiën, ik help je om alles efficiënter te laten verlopen. Hierdoor heb je meer ruimte voor groei en nieuwe ideeën.

Testimonials

Wat anderen over mij zeggen

 

Ik kan Linda absoluut aanraden! Ze heeft mij het een en ander uitgelegd over de achterkant van mijn (huidige) website op een duidelijke en begrijpelijke manier.

Ook heeft ze WordPress + Divi geïnstalleerd op een andere domeinnaam, zodat ik aan de zijlijn een nieuwe website kan gaan bouwen.

Daarnaast heeft ze 2 nieuwe e-mailadressen voor me aangemaakt. Voor vragen kan ik haar altijd benaderen. Liever je website helemaal uitbesteden? Dat kan je met een gerust hart aan haar over laten!

Amanda Tien

Tien Virtual Assistant

Het schrijven van korte, pakkende website teksten gaat bij mij niet vanzelf.

Voor mij was het enorme aanvulling dat Linda mij in dit proces ondersteunde.

Ze ziet in één oogopslag waar zinnen niet goed lopen, de tekst te wollig is of waar spelfouten zijn ingeslopen.
Linda komt ook met suggesties voor het anders verwoorden van tekst zodat het prettiger leest.

Ik raad het aan om Linda’s expertise in te zetten wanneer je in het proces zit voor het schrijven van je website teksten.

Annelies van der Wal

Eigenaar Human Trail

Linda heeft mij enorm goed op weg geholpen en mijn website klaar gemaakt voor de ticketverkoop van mijn online events.

Het fijne is dat ze niet opgeeft voordat ze zelf ook 100% tevreden is.

Ze heeft passie en plezier in haar werk, dat straalt ze uit en is voor mij daarom heel fijn om mee samen te werken.

Roos Lommers

VirtuRoos

In any given moment we have two options:
step forward into growth or backwards into safety.

Abraham Maslow

Onder het genot van een kopje koffie of thee

Laten we online kennismaken!

We bespreken in een gratis gesprek van 30 minuten, wat jouw wensen en behoeften zijn en hoe ik jou hierbij kan helpen.

Chat openen
1
Linda van Solva Support
Hallo 👋, welkom!
Kan ik je misschien helpen?